Vispasta van gekookte vis

We koken de vis in zout water met laurierblad en pimento. Daarna ontdoen we hem van graten, voegen we fijngehakte ui, smeerkaas en tartaar saus toe.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
400 g gekookte ontbeende vis
100 g gesmolten roomkaas
5 el tartaar
5 el mayonaise
zout
peper naar smaak
laurierblad
piment
Kookinstructies
We koken de vis in zout water met laurierblad en piment. Daarna ontdoen we deze van graten, voegen we fijngehakte ui, smeerkaas, tartaar, mayonaise toe en mengen we alles goed door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper naar smaak.
Wat u nog niet wist over dit recept Vispasta van gekookte vis
Vispaté van gekookte vis is een heerlijke en gezonde maaltijd, ideaal als broodbeleg of als tussendoortje op een feestje. De bereiding is eenvoudig: kook gewoon de vis, meestal wordt tonijn, haring of forel aangeraden, en meng deze vervolgens met mayonaise, ui en kruiden naar smaak. De paté is een geweldige bron van eiwitten en omega-3 vetzuren, wat het een voedzame keuze maakt voor iedereen. Bovendien kan het worden aangepast aan verschillende variaties - door avocado of zure room toe te voegen voor een mildere smaak.