Saladekomkommerpasta

Hüttenkäse mengen we met boter, daarna voegen we ketchup en geraspte eieren met komkommer toe. Alles goed mengen, op smaak brengen met zout en een beetje zuur maken met citroen naar smaak en tenslotte...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
250 g zachte kwark
200 g saladekomkommer
50 g boter
30 g ketchup
2-3 hardgekookte eieren
citroensap
peterselie
zout
Kookinstructies
Hüttenkäse mengen we met boter, vervolgens voegen we ketchup, geraspte eieren en komkommer toe. We mengen alles grondig, voegen naar smaak zout en een beetje citroen toe, en tot slot voegen we de gehakte peterselie toe. Serveer met wit brood.
Wat u nog niet wist over dit recept Saladekomkommerpasta
Komkommerdip is een verfrissend en gezond gerecht, ideaal als lichte snack of voorgerecht. De belangrijkste ingrediënten zijn verse komkommers, die geraspt of in kleine stukjes gesneden zijn. De dip wordt vaak verrijkt met zachte kwark, yoghurt, kruiden en specerijen, wat het een heerlijke smaak geeft. Het is perfect op brood of als dip bij groenten. Dit recept is snel te bereiden en verfrist uitstekend op hete zomerdagen.