Saladekomkommerpasta

Saladekomkommerpasta
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Hüttenkäse mengen we met boter, daarna voegen we ketchup en geraspte eieren met komkommer toe. Alles goed mengen, op smaak brengen met zout en een beetje zuur maken met citroen naar smaak en tenslotte...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

250 g zachte kwark
200 g saladekomkommer
50 g boter
30 g ketchup
2-3 hardgekookte eieren
citroensap
peterselie
zout

Kookinstructies

Hüttenkäse mengen we met boter, vervolgens voegen we ketchup, geraspte eieren en komkommer toe. We mengen alles grondig, voegen naar smaak zout en een beetje citroen toe, en tot slot voegen we de gehakte peterselie toe. Serveer met wit brood.

Wat u nog niet wist over dit recept Saladekomkommerpasta

Komkommerdip is een verfrissend en gezond gerecht, ideaal als lichte snack of voorgerecht. De belangrijkste ingrediënten zijn verse komkommers, die geraspt of in kleine stukjes gesneden zijn. De dip wordt vaak verrijkt met zachte kwark, yoghurt, kruiden en specerijen, wat het een heerlijke smaak geeft. Het is perfect op brood of als dip bij groenten. Dit recept is snel te bereiden en verfrist uitstekend op hete zomerdagen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.1/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Spread
Tag: snack, eenvoudig, snel, vakantie / zondag, gewone dag, diner, zout, goedkoop, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, zomer recepten, vleesloze maaltijden, komkommers, verspreidt zich, koude gerechten, binnen 10 minuten, hüttenkäse

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Saladekomkommerpasta.

Reactie toevoegen