Valse kreeftenpasta

Filets koken we in gezouten water, na het afkoelen prakken we ze met een vork, mengen we met mayonaise en witte yoghurt, en op smaak brengen met citroen, een snufje suiker en…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
filet
zout
mayonaise
witte yoghurt
citroen
suiker
worcestersaus
Kookinstructies
Gekonfijt filet koken we in water, na het afkoelen prakken we het met een vork, mengen we het met mayonaise en witte yoghurt, en op smaak brengen we met citroensap, een snufje suiker en een druppel Worcestersaus.
Wat u nog niet wist over dit recept Valse kreeftenpasta
N valse kreeftenpasta is een populaire Tsjechische schotel die dure kreeftspecialiteiten uitstekend kan vervangen. De bereiding is eenvoudig, je hoeft alleen maar gemalen schelpen of een andere vis te mengen met mayonaise, mosterd en kruiden naar smaak. Dit delicatesse wordt geserveerd op brood of als onderdeel van hapjes, wat het een ideale keuze maakt voor feesten en partijen. Het is populair vanwege de voordelige prijs en de smakelijke, romige textuur die elke zeevruchtenliefhebber zal aanspreken.