Valse kreeftenpasta

Valse kreeftenpasta
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Filets koken we in gezouten water, na het afkoelen prakken we ze met een vork, mengen we met mayonaise en witte yoghurt, en op smaak brengen met citroen, een snufje suiker en…

Ingrediënten en wat u nodig heeft

filet
zout
mayonaise
witte yoghurt
citroen
suiker
worcestersaus

Kookinstructies

Gekonfijt filet koken we in water, na het afkoelen prakken we het met een vork, mengen we het met mayonaise en witte yoghurt, en op smaak brengen we met citroensap, een snufje suiker en een druppel Worcestersaus.

Wat u nog niet wist over dit recept Valse kreeftenpasta

N valse kreeftenpasta is een populaire Tsjechische schotel die dure kreeftspecialiteiten uitstekend kan vervangen. De bereiding is eenvoudig, je hoeft alleen maar gemalen schelpen of een andere vis te mengen met mayonaise, mosterd en kruiden naar smaak. Dit delicatesse wordt geserveerd op brood of als onderdeel van hapjes, wat het een ideale keuze maakt voor feesten en partijen. Het is populair vanwege de voordelige prijs en de smakelijke, romige textuur die elke zeevruchtenliefhebber zal aanspreken.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Spread
Tag: snack, vis, koken, eenvoudig, snel, gewone dag, diner, zout, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, verspreidt zich, ontbijt, vis, kabeljauw

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Valse kreeftenpasta.

Reactie toevoegen