Zwezerikspread

Zwezerikspread
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Eenvoudig recept voor zwoerdspread.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

20 dkg varkensvet
2 stuks ingemaakte komkommers
25 dkg zachte salami
2 stuks lente-ui
gemalen zoete paprikapoeder
bieslook
mosterd
gemalen peper
zout

Kookinstructies

We malen het spek, deworst en de komkommers. De ui schillen we en hakken fijn, inclusief het loof.

In een kom mengen we alles goed door elkaar. We kruiden de smeersel met mosterd, zout en peper.

We serveren de speksmeersel met vers brood. Naar smaak kunnen we het bestrooien met gemalen paprika of bieslook.

Wat u nog niet wist over dit recept Zwezerikspread

Spekkuip is een traditionele Tsjechische delicatesse, die wordt gemaakt van spek, bacon en knoflook. Deze dip heeft een intense smaak en is populair als lekkernij op brood of gebak. Het wordt vaak geserveerd op feesten en familiecelebraties. Het bereiden van spekkuip is snel en eenvoudig; het spek wordt gemixt met andere ingrediënten totdat een fijne pasta ontstaat. Het is ideaal voor ontbijt of tussendoortje en velen houden er ook van als onderdeel van picnic lekkernijen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.1/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Spread
Štítky: Tsjechische keuken, smeersel

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Zwezerikspread.

Reactie toevoegen