Sardinepasta

Sardines mengen we met melk, kwark en citroensap, alles prakken we met een vork. Daarna voegen we fijngehakte ui, knoflook, boter, kaas, mosterd en bieslook toe.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 sardientje in eigen sap
1 kwark (250g)
1 zachte kaas
1 eetlepel melk
1 eetlepel boter
1 theelepel mosterd
2 eetlepels mayonnaise (hoeft niet)
1 ui
1 hardgekookt ei
een beetje citroensap
1 teentje geperst knoflook
een stukje ansjovispasta
zout
bieslook
Kookinstructies
Sardines mengen we met melk, kwark en citroensap en prakken ze met een vork. We voegen fijngehakte ui, knoflook, boter, kaas, mosterd, bieslook, geraspte koude eier en ansjovis pasta toe. Wie wil kan mayonaise toevoegen en naar smaak zout toevoegen.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar of mix ze en smeer ze op elk soort brood.
Tomaten en verse paprika kunnen dienen als garnering.
Wat u nog niet wist over dit recept Sardinepasta
Sardinepasta is een heerlijke en voedzame schotel die steeds populairder wordt in Tsjechische huishoudens. De belangrijkste ingrediënten zijn geconserveerde sardines, die worden gemengd met boter of kwark, en op smaak worden gebracht met ui, citroen en kruiden. De pasta is perfect voor op vers brood of als onderdeel van verschillende voorgerechten. Het bereiden ervan is eenvoudig en snel, wat het tot een ideale keuze maakt voor een snelle snack of het ontvangen van gasten. Sardinepasta is ook een bron van omega-3 vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen.