Roodbaars met citroen
Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en ...
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaars met citroen
Vispakketje met venkel
Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de gele schil dun van de citroen. Roer de boter zacht en roer de geraspte citroenschil erdoor. Voeg naar smaak zout en ...
Vergelijkbare recepten zoals Vispakketje met venkel
Aspergepakketje met roodbaars en kappertjes
Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, witte asperges, zout, roodbaarsfilets (a ca. 185 g), peper, olijfolie, peterselie, kappertjes en citroen.
Vergelijkbare recepten zoals Aspergepakketje met roodbaars en kappertjes
Roodbaarsfilet met gestoofde prei en wittewijnsaus
13 feb 2015 Kruid de roodbaars met peper en zout en leg op een geoliede ... Voeg witte wijn toe en laat inkoken met het kruidenboeket en citroensap.
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaarsfilet met gestoofde prei en wittewijnsaus
Op de huid gebakken zeebaars
6 aug 2011 Rasp de schil van de citroen over de filets (witte gedeelte) en sprenkel wat citroensap over de vis. Bestrooi de zeebaars tot slot met dille.
Vergelijkbare recepten zoals Op de huid gebakken zeebaars
Roodbaars met bruine rijst en een citrus siroop recept
Foto recept: Roodbaars met bruine rijst en een citrus siroop. 1 / 1 Foto van: ... 100 gr bruine rijst; 2 sinaasappels; 1 citroen; 1 theelepel basterdsuiker; 10 gr boter.
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaars met bruine rijst en een citrus siroop
Opperdepop: vis met knapperig korstje 1-2 jr
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet de ovenschaal in. Leg de vis erin en besprenkel met het citroensap. Snijd de korstjes van het brood en maal in de ...
Vergelijkbare recepten zoals Opperdepop: vis met knapperig korstje 1-2 jr
Roodbaars met parmaham recept
14 dec 2003 Roodbaars met parmaham. ... Verdeel de tomaat en de citroen over de vispakketjes en bestrooi met peper. Laat de vis midden in de oven in ca.
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaars met parmaham
Roodbaars met salie en parmaham
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, roodbaarsfilets, citroensap, salieblaadjes, Parmaham en olijfolie.
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaars met salie en parmaham
Krakend krokant, kruidige, gebakken verse vis recept
13 jan 2015 800 gr stevige verse visfilets zonder graten (Kabeljauw, Schelvis, Wijting, Roodbaars, Heek) 2 eieren 100 gr bloem. Sap van een citroen
Vergelijkbare recepten zoals Krakend krokant, kruidige, gebakken verse vis
Roodbaars met komkommersalade
Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, roodbaarsfilet (a ca. 225 g ) ... (325 g)), komkommers, rode peper, bosuitjes, citroensap en zonnebloemolie.
Vergelijkbare recepten zoals Roodbaars met komkommersalade
Gepaneerde visfilets recept
Porties: 4. 800 gr visfilets; 1 citroen, gehalveerd; 4 eetlepels bloem; 2 eieren, licht opgeklopt; 150 gr paneermeel; zout en versgemalen zwarte peper; 30 gr boter ...
Vergelijkbare recepten zoals Gepaneerde visfilets
Gemengde gefrituurde vis met knoflookdressing
Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, knoflook, peterselie, olijfolie (extra vierge), citroensap, zout, peper, kabeljauwfilet, roodbaars filet, ...
Vergelijkbare recepten zoals Gemengde gefrituurde vis met knoflookdressing