Roodbaars met parmaham

Roodbaars met parmaham

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke roodbaars met parmaham krijgt extra smaak door de pesto en wordt geserveerd met frisse plakjes citroen en tomaat. Binnen 25 minuten staat deze zalige maaltijd op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Roodbaars met parmaham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 230 (hetelucht 210) graden.
  2. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  3. Verdeel de vis over de ham.
  4. Pel de knoflook. Bestrijk de vis met de pesto en pers de knoflook erboven uit.
  5. Wikkel de vis in de ham.
  6. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Was de citroen en snijd deze in dunne plakken.
  7. Verdeel de tomaat over de vispakketjes en schik de plakjes citroen erop.
  8. Bestrooi met peper.
  9. Laat de vis midden in de oven in ca 20 min gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees