Recepten100.nl Recept dat u wilt koken en proeven

Visfilet in fijne kruidensaus

Visfilet in fijne kruidensaus

Een lekker hollands recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, tomaten, courgettes, appelsap, koolvisfilet (diepvries, 400 g), aardappels ...

Vergelijkbare recepten zoals Visfilet in fijne kruidensaus

- Advertisement -
Supersnelle visstoof

Supersnelle visstoof

Supersnelle visstoof. Zachte kabeljauw met ... Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ... Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus.

Vergelijkbare recepten zoals Supersnelle visstoof

Recept 'kabeljauw met spinazie en mousselinesaus'

Recept 'kabeljauw met spinazie en mousselinesaus'

Draai de vis om, voeg boter toe en gaar nog ongeveer 5 minuten in de oven op 140 °C. ... voor de mousselinesaus: ... Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Stoof de  ...

Vergelijkbare recepten zoals Recept 'kabeljauw met spinazie en mousselinesaus'

Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus ... Snijd het eiwit heel fijn. ... Schep de vis met een schuimspaan voorzichtig uit de pan en leg de stukken op vier ...

Vergelijkbare recepten zoals Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus recept

Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus recept

14 juli 2004 Een gerecht om je vingers bij af te likken. De saus kun je natuurlijk ook serveren bij gewone garnalen of een lekker stukje gebakken kabeljauw.

Vergelijkbare recepten zoals Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus

Lasagne met zalm en asperges recept

Lasagne met zalm en asperges recept

... met zalmvlokken, stukjes asperge en een lichte citroen-kruidensaus. ... Bouillon, steeltjes van de dille (bewaar het fijne groen), peperkorrels en citroensap toevoegen. ... Neem de visfilets direct uit de pan en laat ze enigszins afkoelen.

Vergelijkbare recepten zoals Lasagne met zalm en asperges

Basissaus voor vis

Basissaus voor vis

Een lekker recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, sjalotjes, droge witte wijn, visfond (pot à 380 ml), koude roomboter, creme fraiche (125 ml)  ...

Vergelijkbare recepten zoals Basissaus voor vis