Zeevruchtenragout
Een lekker frans recept. Het voorgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, fruits demer ((vis, a 150 g), koelvers), crème fraîche, saffraan, pasteibakjes (4 ...
Vergelijkbare recepten zoals Zeevruchtenragout
Ragout van zeevruchten recept
16 feb 2010 Lente-uitjes en paprikarepen in olie glazig bakken. Dan de ontdooide zeevruchten toevoegen en ca. 4 tot 6 minuten verhitten.
Vergelijkbare recepten zoals Ragout van zeevruchten
Pasteibakjes met kippenragout
Gebruik voor zeevruchtenragout 380 ml visfond in plaats van gevogeltefond en warm 350 g zeevruchten (diepvries, ontdooid) 2 min. mee in plaats van kipfilet.
Vergelijkbare recepten zoals Pasteibakjes met kippenragout
Recept 'stoofpotje met zeevruchten/ schaaldieren/ schelpdieren ...
Bereiden:Laat de uien, knoflook, chilipepers en saffraan in de olie ca. 10 minuten stoven op een matig vuur. Voeg de tomaten, tomatenpuree en witte wijn toe.
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'stoofpotje met zeevruchten/ schaaldieren/ schelpdieren ...