Visragout met rijst en groente
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de winterpeen in plakjes. Was de prei en snijd in dunne ringen. Verhit de boter in een ruime pan ...
Vergelijkbare recepten zoals Visragout met rijst en groente
Rijst met visragout
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, zilvervliesrijst, prei, winterwortels, (vloeibare) margarine, bloem, soja cuisine ( 250 ml), ...
Vergelijkbare recepten zoals Rijst met visragout
Visragout met rijst en groente recept
27 april 2015 Vandaag met rijst. Als je een dubbele portie maakt, kun je deze schotel morgen met bladerdee maken.
Vergelijkbare recepten zoals Visragout met rijst en groente
Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen (ook als ...
5 juli 2012 Maar genoeg voor een heerlijke visragoût. ... Heerlijke romige visragout ... Lekker met rijst, maar ook aardappelpuree is er heerlijk bij.
Vergelijkbare recepten zoals Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen (ook als ...
Visragout met rijst recept
25 okt 2007 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Smelt de boter in een pan met dikke bodem en roer de bloem erdoor.
Vergelijkbare recepten zoals Visragout met rijst
Visragout in een rijstrand recept
16 feb 2011 Kook de visfilet in ruim water met de bouillonblokjes tot de vis gaar is. Snijd de ui fijn en smoor deze circa 10 minuten in een kookpan.Doe de ...
Vergelijkbare recepten zoals Visragout in een rijstrand
Visstoofpotje met rijst
Visgerecht met witte rijst, pangasiusfilet, ui, prei, mosterd, slagroom en worteltjes.
Vergelijkbare recepten zoals Visstoofpotje met rijst
Visragout recept
8 april 2009 Een basis visragout. Vanuit de ... Warm de visragout goed door. Serveertips ... Javaanse kip in sojasaus, heerlijk bij bami, nasi of witte rijst.
Vergelijkbare recepten zoals Visragout
Tompouce met garnalen-visragout recept
18 dec 2011 Hier ga je echt indruk mee maken met de feestdagen!! Een relatief makkelijk recept waar je je vingers bij op eet!
Vergelijkbare recepten zoals Tompouce met garnalen-visragout