Stooflappen op provencaalse wijze recept
Stooflappen op provencaalse wijze. Frans Hoofdgerecht; > 120 min. Geplaatst op 05-08-2009. INGREDIENTEN 4 personen. 4 sukadelapjes van 150 gr.
Vergelijkbare recepten zoals Stooflappen op provencaalse wijze
Provençaalse runderstoofschotel
Provençaalse runderstoofschotel met sukadelapjes, winterpeen, ... Het állerlekkerste stoofvlees vraagt geduld: een nacht marineren en een paar uurtjes stoven.
Vergelijkbare recepten zoals Provençaalse runderstoofschotel
Stoofvlees met rode wijn
19 feb 2013 Dat betekent dat de periode van stoofvlees, stamppot en stevige soepen voorbij is. In de winter heb je gewoon heel erg behoefte aan vullende ...
Vergelijkbare recepten zoals Stoofvlees met rode wijn
Mediterraan stoofvlees
Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, magere runderlapjes ( in grove stukken), olijfolie, knoflook (fijngesneden), Provençaalse kruiden, ...
Vergelijkbare recepten zoals Mediterraan stoofvlees
Limburgs stoofvlees recept
27 jan 2008 Limburgs stoofvlees, een Limburgse specialiteit! ... Pel en snipper de uien en de knoflook, voeg dit met de Provençaalse kruiden en de laurier ...
Vergelijkbare recepten zoals Limburgs stoofvlees