Op huid gebakken zalm op mediterane puree met tomatensaus ...
12 sept 2013 Mediterrane keuken ». Op huid gebakken zalm op mediterane puree met tomatensaus ... 4 zalmfilet(s), met vel, gesneden uit het middenstuk
Vergelijkbare recepten zoals Op huid gebakken zalm op mediterane puree met tomatensaus ...
Op de huid gebakken zalm met tuinkruiden
Verwijder eventuele losse schrubben van de zalmhuid met de botte kant van een mes. Besprenkel de vis met het citroensap en maal er grof peper boven.
Vergelijkbare recepten zoals Op de huid gebakken zalm met tuinkruiden
Zeebaars op oosterse wijze recept
Voor gebakken zeebaars op mediterrane wijze gebruikt u 4 filets, à circa 150 g. Leg ze op 4 ingeoliede stukken aluminiumfolie. Meng 4 tomaten, zonder pitjes, in blokjes, 40 g zwarte olijven, zonder pit, in vieren ... Zeebaars met venkel puree ...
Vergelijkbare recepten zoals Zeebaars op oosterse wijze
Zeebaars met mosterdglazuur, dille en trostomaat recept ...
27 april 2012 Mediterrane keuken » ... 4 zeebaarsfilets met huid (± 200 g per stuk) ... Heerlijk met gebakken babykrieltjes en een glas droge witte Riesling. ... Een heerlijke romige puree van knolselderij, een van de vergeten groentes die ...
Vergelijkbare recepten zoals Zeebaars met mosterdglazuur, dille en trostomaat ...