Japanse côte de boeuf
Japanse côte de boeuf met sojasaus, gembersiroop, mierikswortel en sesamzaad.
Vergelijkbare recepten zoals Japanse côte de boeuf
Côte de boeuf met paddenstoelenmelange
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, côte de boeuf (ca. 1 kg, van de meesterslager*), olie, knoflook en boter.
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf met paddenstoelenmelange
Côte de boeuf
Verwarm de oven voor op 125 ºC. Dep het vlees droog met keukenpapier. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Doe in de vijzel. Boen de ...
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf
Côte de boeuf met rodewijnjus
Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrooi met peper en zout en laat op kamertemperatuur komen in ca. 45 min. Verwarm de oven voor op 150 ºC.
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf met rodewijnjus
Recept 'steak bearnaise met stro-aardappelen'
Bereiden:Grill de zesrib: Plaats het vlees 1 uur in een oven van 60 °C. Haal de zesrib uit de oven en kruid met zwarte peper en zout. Gril de zesrib in een ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'steak bearnaise met stro-aardappelen'
Recept 'côte à l'os op de bbq met aardappelsalade en tzatziki'
Bereiden:Breng het vlees op temperatuur: Verwarm het vlees 1 uur voor in de oven op 70°C. Maak de aardappelsla: Kook de aardappelen gaar in de schil.
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'côte à l'os op de bbq met aardappelsalade en tzatziki'