Geroerbakte paksoi met mihoen
Maak in een kom een marinade van 1 el olie, 2 el ketjap, 2 el limoensap, peper en zout. Leg de filetlapjes in de marinade. Bereid de mihoen volgens de ...
Vergelijkbare recepten zoals Geroerbakte paksoi met mihoen
Geroerbakte garnalen met gember en paksoi
Geroerbakte garnalen met gember, paksoi, ui en knoflook.
Vergelijkbare recepten zoals Geroerbakte garnalen met gember en paksoi
Roergebakken paksoi met garnalen
Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen.
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken paksoi met garnalen
Roerbakschotel met paksoi en mie recept
Een gezonde maaltijd met lekker veel verse groenten, kipfilet en mie. Paksoi is hier een hoofdingrediënt, maar je kunt allerlei groenten toevoegen. ... Roerbak het geheel nog 2 minuten door. Voeg de uitgelekte mie en een scheutje sojasaus ...
Vergelijkbare recepten zoals Roerbakschotel met paksoi en mie
Paksoi met gember en sesamnoedels
Fijne mie met paksoi, haricots verts met sesamzaad, vissaus, gember en ei. ... Verhit ondertussen de rest van de olie in de wok en roerbak de noedels 3 min.
Vergelijkbare recepten zoals Paksoi met gember en sesamnoedels
Roergebakken kip met wortel en shanghai paksoi
In pan met ruim kokend water mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipmedaillons halveren of kipfilets in stukjes snijden. In kom kipstukjes mengen met ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken kip met wortel en shanghai paksoi
Geroerbakte garnalen met gember en paksoi recept
Geroerbakte garnalen met gember en paksoi. Thais Hoofdgerecht; 10-20 min. Geplaatst op 24-09-2010. INGREDIENTEN 4 personen. Ingrediënten * 1 pakje ...
Vergelijkbare recepten zoals Geroerbakte garnalen met gember en paksoi
Wortel met paksoi
Wortel met paksoi, sesamzaadjes en Japanse sojasaus. ... 5 min. beetgaar. Voeg de sesamzaadjes toe en roerbak 1 min. mee. Verwarm de sojasaus 30 sec.
Vergelijkbare recepten zoals Wortel met paksoi
Roergebakken shii-takes met paksoi
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken shii-takes met paksoi
Roergebakken paksoi met sugar snaps recept
Geen enkele koolsoort bevat zoveel van de antioxidant bètacaroteen als paksoi. Deze heerlijke groente levert verder veel voedingsvezels, vitamine C – en ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken paksoi met sugar snaps
Roerbakschotel met paksoi
Roerbakschotel met mie, paksoi, varkensreepjes en gebakken uitjes. ... Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 5 min. bruin. Voeg de paksoi toe en bak ...
Vergelijkbare recepten zoals Roerbakschotel met paksoi
Roergebakken rosbief met paksoi
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken rosbief met paksoi
Roergebakken kalkoen en mie
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, zonnebloemolie, kalkoenfilet (in reepjes), paksoi (in repen), winterpeen (in ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken kalkoen en mie
Oesterzwammen met gestoofde kip
Voeg de tofu en gesneden bosui toe en warm nog 1 min. door. Verdeel de mihoen over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Lekker met geroerbakte paksoi.
Vergelijkbare recepten zoals Oesterzwammen met gestoofde kip
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Meng de biefstukreepjes met 3 el sojasaus, 1 el sesamolie en de knoflook en laat afgedekt 20 min. marineren.
Vergelijkbare recepten zoals Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
Roergebakken varkenshaas met paksoi, gember en knoflook recept ...
Net als andere koolsoorten levert paksoi vitaminen en anti-oxidanten (die het lichaam helpen beschermen tegen ziekten), kalium en voedingsvezels; maar ...
Vergelijkbare recepten zoals Roergebakken varkenshaas met paksoi, gember en knoflook ...