Ansjovistapenade recept
Een klassiek Mediterraan gerecht met zwarte olijven, ansjovis en kappertjes. De dip is heerlijk met een knapperig sneetje brood of getoast pitabrood.
Vergelijkbare recepten zoals Ansjovistapenade
Zwarte olijven en ansjovis tapenade recept
Dit is een eenvoudig recept, maar vergeet niet om de ansjovis 5 uur te laten weken. Ik heb het een keer, om tijd te besparen, gemaakt zonder ze te weken...
Vergelijkbare recepten zoals Zwarte olijven en ansjovis tapenade
Tapenade (olijvenpuree)
Een lekker frans recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, zwarte olijven zonder pit (160 g), kappertjes (60 g), tonijn in olie (a 138 g), ansjovis ...
Vergelijkbare recepten zoals Tapenade (olijvenpuree)
Tonijntapenade met kappertjes
Giet de tonijn af maar vang de olie op. Pureer de tonijn met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Voeg 1-2 ...
Vergelijkbare recepten zoals Tonijntapenade met kappertjes
Tomatentapenade
Een lekker italiaans recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, semi-zongedroogde tomaten (op olie (a 320 ml)), ansjovis (in olijfolie (46 g), ...
Vergelijkbare recepten zoals Tomatentapenade
Boniet recept
Een oud Italiaans recept dat mijn oma vaak maakte. Het wordt bereid op basis van peterselie en knoflook en gegeten met een warm, krokant broodje.
Vergelijkbare recepten zoals Boniet
Bagna cauda recept
Deze pittige Italiaanse dipsaus is een romig mengsel van knoflook en ansjovis. Hij moet warm geserveerd worden met rauwe groenten, een knapperige ciabatta ...
Vergelijkbare recepten zoals Bagna cauda