Banketstaaf

Banketstaaf

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke banketstaaf gemaakt van fijngehakte amandelen en suiker. Gerold in bladerdeeg en bestreken met een ei, daarna afgebakken in de oven. Geserveerd met schuimpjes, maximaal genieten!

25 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Banketstaaf op tafel.

  1. Hak de amandelen met de suiker in de keukenmachine. Als de amandelen fijn zijn, voeg dan 3 eieren een voor een toe terwijl je de machine laat draaien.
  2. Rol ondertussen het bladerdeeg tot een mooie lap van ongeveer 30 cm. Draai de spijs tot een rol en leg deze op het deeg. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol het deeg om de spijs.
  3. Splits het laatste ei en klop het eigeel los. Bestrijk de bovenkant van de banketstaaf met het eigeel en bak de staaf in een oven van 175 graden in 20 minuten gaar.
  4. Maak van het eiwit van het gesplitste ei schuimpjes volgens het recept.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak