Souvlaki

Souvlaki

Smulweb imageSmulweb

Souvlaki, grieks en om je vingers bij af te likken. Kruid gemarineerd vlees en rijg het aan stokjes. 3 minuten in de pan en strooi zout en tijm over de stokjes. Lekker bij salade en knoflooksaus.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Souvlaki op tafel.

  1. Snijd het vlees in kleine, gelijkmatige stukjes.
  2. Kruid het vlees en laat dit 20 minuten staan.
  3. Rijg het vlees aan stokjes zodat de dikte van het vlees gelijk is verdeeld over het hele stokje.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het vlees aan de stokjes in 3 minuten gaar (1.5 min per kant).
  5. Strooi zout en tijm over de stokjes en serveer ze direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees