Biefstuk met port-balsamicosaus

Biefstuk met port-balsamicosaus

Smulweb imageSmulweb

Maak van gewone biefstuk een luxe gerecht met port-balsamicosaus. Stukje brood erbij om de heerlijke saus mee op te dippen, en smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 0.2 el Aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met port-balsamicosaus op tafel.

  1. Braad of bak het vlees op de gebruikelijke manier in een eetlepel olie en een eetlepel boter.
  2. Haal het vlees uit de pan en zet op een warm bord afgedekt weg.
  3. Voeg het port/wijnmengsel en de balsamicoazijn toe aan de aanbaksels in de pan en schraap de aanbaksels los.
  4. Kook de saus tot 1/3de in en haal de pan van het vuur.
  5. Klop de resterende koude boter door de saus en breng de saus op smaak met zout en peper.
  6. Mocht je de saus te dun vinden dan kun je de saus binden met een beetje aardappelmeel met wijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees