Portugal knoflook-tomatensoep

Portugal knoflook-tomatensoep

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke Portugal knoflook-tomatensoep. Meng tomaten, paprika, brood en water tot een stevig mengsel, voeg knoflook toe. Kook het geheel, breng de soep op smaak met peper en zout en laat 10 minuten pruttelen.

15 min bereiden

soep

3 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 450 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Portugal knoflook-tomatensoep op tafel.

  1. Meng de tomaten, de paprika, het brood en het water (in een blender) tot er een stevig mengsel ontstaat. Voeg indien nodig wat water toe.
  2. Stamp de teentjes knoflook met wat zout tot een pasta.
  3. Doe de olie samen met het paprikapoeder in een pan en verhit alles ongeveer 1 minuut zachtjes. Roer de knoflook erdoor en schenk vervolgens het tomatenmengsel erbij.
  4. Maak de soep op smaak met peper en zout en breng het geheel aan de kook. Laat de soep onder af en toe roeren 10 minuten pruttelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep