Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Italiaanse witte bonen met pesto en gedroogde tomaten op tafel.
- Doe de witte bonen in een vergiet. Spoel ze af met warm water. Laat de bonen goed uitlekken.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Maak de champignons, prei, bleekselderij en paprika schoon en snij deze in kleine stukjes of plakjes.
- Verhit de olie in de koekenpan.
- Bak hierin eerst de ui en de knoflook glazig.
- Voeg dan de champignons toe en bak deze snel mee.
- Voeg de prei toe en bak mee tot deze zacht is.
- Doe op het laatst de gedroogde tomaten, paprika en bleekselderij erbij. Heel even roerbakken. De groenten moeten knapperig blijven.
- Dan de witte bonen mee bakken tot ze goed warm zijn.
- Voeg de pesto toe en roer deze door de witte bonen.
- Maak op smaak met peper en zout.