- 225 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Spinazierol met kaas en gedroogde tomaatjes op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de gedroogde tomaten in hele kleine stukjes.
- Bekleed de bakplaat of de bakvorm met het bakpapier.
- Meng het los geklopte ei door de goed uitgelekte spinazie.
- Verdeel het spinaziemengsel over de vorm. Zorg dat dit overal even dik is.
- Verdeel de geraspte kaas over de spinazie.
- Zet de vorm plm. 20 minuten in het midden van de oven.
- Haal uit de oven en laat goed afkoelen!
- Smeer de roomkaas met kruiden over de goed afgekoelde spinazie. Verdeel de gedroogde tomatenstukjes erover.
- Rol de spinazierol nu goed stevig op.
- Pak de rol stevig in plastic folie en laat deze minimaal 8 uur in de koelkast opstijven.
- Snij de rol in mooie schuine stukken.