Andijviestamppot met gehakt roomkaas en uiensoeppoeder

Andijviestamppot met gehakt roomkaas en uiensoeppoeder

Smulweb imageSmulweb

Andijviestamppot met gehakt, roomkaas en uiensoeppoeder. Romige en hartige smaak zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij dit gerecht. De perfecte balans tussen groente en gehakt, gemengd met Mon Chou in stukjes en uiensoeppoeder. Strooi wat peper voor een beetje extra smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Andijviestamppot met gehakt roomkaas en uiensoeppoeder op tafel.

  1. Snijd de aardappelen in niet te grote stukken en was ze. Kook de aardappelen in 15-20 minuten gaar in weinig water met zout
  2. schep na 10 minuten de andijvie op de aardappelen.
  3. Roerbak intussen het gehakt in een droge koekenpan rul en bruin.
  4. Giet de aardappelen en andijvie af en stamp ze door elkaar. Meng het gehakt, de Mon Chou in stukjes en de uiensoeppoeder door de stamppot en breng het gerecht op smaak met peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Vlees Kaas Andijvie stamppot