Gevulde paprikas

Gevulde paprikas

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde paprika's zijn gevuld met een heerlijk gehaktmengsel met feta en sjalot. Giet er een bouillon over voordat je ze in de oven zet en laat ze 20 minuten bakken. Serveer en geniet! Variatietip: voeg 8 zongedroogde tomaatjes toe aan het gehaktmengsel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rul het gehakt zonder boter of olie en breng het op smaak met peper, zout, Provençaalse kruiden en flink wat paprikapoeder.
  3. Maak met het water en bouillonblokje 200 ml bouillon aan.
  4. Snijd de sjalot in kleine stukjes. Doe de feta in een schaaltje en prak het fijn met een vork.
  5. Haal het gehakt van het vuur en voeg de feta en het sjalotje toe.
  6. Snijd de bovenkant van de paprika's, verwijder de zaadlijsten en maak ze schoon.
  7. Vul de paprika's met het gehaktmengsel. Zet de paprika's rechtop in een ovenschaal, giet de bouillon in de paprika's (giet het restant van de bouillon eromheen) en zet de bovenkant er weer op.
  8. Bak de gevulde paprika's 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Serveer en geniet! Variatietip: voeg 8 zongedroogde tomaatjes toe aan het gehaktmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees