Pasta bietole (snijbiet) uit italie

Pasta bietole (snijbiet) uit italie

Smulweb imageSmulweb

Bij Pasta bietole uit Italië komt alles samen. Pasta, snijbiet, knoflook, uien en Parmezaanse kaas. Bak pasta mee met italaanse snijbiet en bak knoflook en uien mooi bruin. Rasp tussendoor de Parmezaanse kaas. Voeg alles bij elkaar en serveer met extra vergine olijfolie en grof geraspte Parmezaanse kaas.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Snijbiet

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta bietole (snijbiet) uit italie op tafel.

  1. Breng water aan de kook voor de pasta.
  2. Was de snijbiet en snij in stukken.
  3. Kook de pasta in een hoge pan met ruime hoeveelheid kokend water. Doe er zout en een scheutje olijfolie bij.
  4. Bak in een ruime pan op hoog vuur knoflook en gesnipperd uitje goudbruin. Doe er dan de snijbiet bij en peper en zout.
  5. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas in grove stukken.
  6. Giet pasta af en bak kort mee met de gebakken snijbiet.
  7. Voeg vlak voor het serveren flink wat extra vergine olijfolie toe. Maak af met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente