Pittige kip ketjap

Pittige kip ketjap

Smulweb imageSmulweb

Een echte smaakbom deze pittige kip ketjap! Kip in een marinade van ui, knoflook, ketjap, sambal en veel meer. Bakken in Pindaolie en je hebt een heerlijke maaltijd. Combineer het met witte rijst en Chinese of Thaise roerbakgroenten. overheerlijk!

10 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige kip ketjap op tafel.

  1. Snij het vlees in stukjes en marineer het in de fijngesneden ui, knoflook, azijn, ketjap, gemberpoeder en sambal.
  2. Haal het vlees uit het mengsel en bak het in de Pindaolie bruin.
  3. Serveer het vlees met witte rijst en Chinese of Thaise roerbakgroenten. Besprenkel ieder bord met +/- 1/2 eetlepel ketjap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte