Roergebakken tilapia met mango en sugarsnaps

Roergebakken tilapia met mango en sugarsnaps

Smulweb imageSmulweb

Een lekker zomers gerecht bomvol groenten en fruit! Roergebakken tilapia gecombineerd met zoete mango en blije sugarsnaps. Een friszoete saus van citroen en gember eroverheen en het feestmaal kan beginnen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 g Sugarsnaps

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken tilapia met mango en sugarsnaps op tafel.

  1. Maak de sugarsnaps schoon en kook ze in een pan met ruim kokend water en wat zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af.
  2. Schil de mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd dit in stukken. Snijd de bosuitjes in stukken van 3-4 cm.
  3. Halveer de tilapiafilets in de lengte en snijd ze vervolgens in repen van 3 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de stukken tilapia 3 minuten op hoog vuur. Schep de bosuitjes erdoor en bak ze 1 minuut mee. Schep dan de mango en sugarsnaps erdoor.
  4. Roer het citroensap, de gembersiroop en de oestersaus door elkaar en schep dit door de vis. Verwarm het gerecht nog 2 minuten zachtjes door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango