Andijviestamppot met perzik en shoarma

Andijviestamppot met perzik en shoarma

Smulweb imageSmulweb

Andijviestamppot met perzik en shoarma, een leuke wending op de traditionele andijviestamppot. Perfect voor een winterse maaltijd. Aardappels, andijvie, perzik en shoarma komen samen met melk voor een boterzachte textuur en smaakvolle combinatie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Andijviestamppot met perzik en shoarma op tafel.

  1. Snijd de perziken in stukjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 minuten gaar.
  2. Bak ondertussen op hoog vuur het shoarmavlees in de margarine.
  3. Giet de aardappels af en stamp het met de melk fijn. Schep het shoarmavlees en de andijvie door de puree en maak deze op smaak af met peper en zout.
  4. Meng er tot slot voorzichtig de perzik doorheen. Leg de rookworst op de stamppot en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Fruit Vlees Perzik Andijvie stamppot