Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Frittata di pasta (pasta omelette) op tafel.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een flinke antiaanbak pan op middelmatig vuur en bak de pancetta aan. Haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier om uit te lekken.
- Doe de champignons in dezelfde pan en laat 5 minuten bakken. Voeg de schone spinazie toe en bak nog 5 minuten. Haal het mengsel uit de pan en houd apart.
- Kook de pasta al dente in gezouten water en giet deze af.
- Klop de eieren en de room in een grote kom en voeg hier de (afgekoelde) pasta, pancetta en het champignon-spinazie mengsel bij. Meng alles goed.
- Verwarm de grill van de oven voor op middelmatige temperatuur. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan op middelhoog vuur en giet het eiermengsel erin. Bak gedurende 10 minuten en voeg zout en peper toe.
- Strooi feta over de omelet wanneer de randen beginnen te stollen. Bak de omelet af onder de grill.
- Laat de omelet even afkoelen voordat je hem snijdt.