Valess filetstukjes met paprika en sperziebonen

Valess filetstukjes met paprika en sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk vegetarisch Arabisch gerecht van Valess: Filetstukjes, groene sperziebonen, wortel, ui, paprika en kokosmelk. Op smaak gebracht met chillisaus en geserveerd met rijst. Het perfecte recept voor een gezellig etentje.

15 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Campina Valess Roerbakblokjes Mild Gekruid

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Valess filetstukjes met paprika en sperziebonen op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was de sperziebonen en snijd ze in stukjes van ca. 3 cm. Was de wortelen en snijd ze in plakjes. Kook de sperziebonen met de wortelen gedurende 7 minuten en spoel ze af met koud water.
  3. Snijd de ui in stukjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui en de paprika 3 minuten. Voeg de sperziebonen, wortelen, Valess Filetstukjes en chillisaus toe en roerbak alles nog 3 minuten.
  4. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de kokosmelk toe en warm alles nog 3 minuten door.
  5. Serveer de rijst apart bij. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika Sperziebonen