Tortellini con ricotta e spinaci alla panna

Tortellini con ricotta e spinaci alla panna

Smulweb imageSmulweb

Pasta met ricotta, spinazie en room. Bereidt de tortellini volgens de instructie, meng de spinazie met de ricotta en crème fraiche, smaak met peper en zout. Voeg de boter in de pan met Tortellini en de spinazie met kaas toe. Garneren met de Parmezaanse kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tortellini con ricotta e spinaci alla panna op tafel.

  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta).
  2. Was de spinazie, breng water aan de kook en blancheer de spinazie 1 minuut, spoel het gelijk af en laat goed uitlekken. Snijd de spinazie fijn en meng met de ricotta en crème fraiche, breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de Tortellini volgens de instructie op de verpakking beetgaar.
  4. Laat de boter in een pan smelten en voeg de Tortellini en de spinazie met kaas toe. Verdeel het geheel over de borden.
  5. Garneer met de Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas