Pittige spaghetti met spaanse peper knoflook en pesto

Pittige spaghetti met spaanse peper knoflook en pesto

Smulweb imageSmulweb

Met deze pittige spaghetti met Spaanse peper, knoflook en pesto breng je de smaken van Italië en Spanje samen op één bord. De spaghetti en pesto worden op smaak gebracht met hete Spaanse peper en knoflook en dat zorgt voor een overheerlijke pasta. Buon appetito!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pittige spaghetti met spaanse peper knoflook en pesto op tafel.

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak beetgaar.
  2. Pel ondertussen de knoflook en snijd deze in hele fijne snippers.
  3. Maak de Spaanse peper schoon, verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snijd de peper in fijne reepjes.
  4. Verhit de olie in de pan.
  5. Bak hierin de knoflook heel even totdat deze begint te geuren (niet bruin laten worden want dan wordt de knoflook bitter!).
  6. Voeg de Spaanse peper toe en bak even mee.
  7. Roer de beetgare spaghetti en pesto met knoflook en peper door elkaar.
  8. Bestrooi met versgemalen zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente