Chorizo kaas hapjes

Chorizo kaas hapjes

Smulweb imageSmulweb

Maak eenvoudig deze lekkere hapjes klaar! Laat de plakken bladerdeeg ontdooien, vermaal chorizo met kaas terwijl de plakken ontdooien. Verspreid de mix van chorizo en kaas over de plakken bladerdeeg. Bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en klaar.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chorizo kaas hapjes op tafel.

  1. Laat de plakken bladerdeeg voldoende ontdooien.
  2. Vermaal de 130 gram chorizo met 140 gram kaas terwijl de plakken ontdooien.
  3. Snijd de plakken bladerdeeg in 4 gelijkmatige vlakken.
  4. Verspreid de mix van chorizo en kaas gelijkmatig over de plakken bladerdeeg (circa 7 gram per 1/4 plak bladerdeeg).
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  6. Leg de gevulde plakjes bladerdeeg op een bakplaat en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Chorizo