Brownies van nigella

Brownies van nigella

Smulweb imageSmulweb

Bak deze overheerlijke brownies van Nigella, gesmolten chocolade en boter, losgeklopte eieren met suiker en vanille, gezeefde bloem, en een snufje zout. Deze brownies zijn in 25 minuten klaar om te serveren.

15 min bereiden

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Brownies van nigella op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 C (iets lager voor hete lucht, 150-160) en vet het bakblik in.
  2. Smelt de boter met de chocolade zachtjes in een pannetje op laag vuur.
  3. Klop de eieren met de suiker en vanille los in een grote kom.
  4. Meng in een andere kom de bloem met het zout.
  5. Laat het boter chocolade mengsel iets afkoelen wanneer alles is gesmolten en tot een homogene massa is geroerd.
  6. Meng met een mixer het chocolade boter mengsel met het eier suiker mengsel.
  7. Voeg de bloem toe (liefst via een grote zeef) en mix het geheel tot een glad beslag.
  8. Giet het beslag in het bakblik.
  9. Bak gedurende 25 minuten op 180 graden. Het midden moet nog gooey zijn, maar de korst moet droog zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies