- 2 valess champignon filets
- 150 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Vegetarische pasta met zongedroogde tomaat en courgette op tafel.
- Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de peultjes schoon en kook ze in water met zout in 3 minuten beetgaar.
- Snijd de courgette doormidden, verwijder met een theelepel de zaadjes en snijd het, met de schil, in kleine blokjes. Snijd de tomaatjes in dunne reepjes. Verhit de olie van de zongedroogde tomaatjes in een grote koekenpan. Voeg de stukjes tomaat en courgette toe en roerbak 3 minuten.
- Giet de pasta af en meng deze met de basilicum door het courgette mengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe. Warm de pasta goed door.
- Verhit de eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de Valess Champignon filets in 4 minuten aan beide kanten tot ze krokant en goudbruin zijn.
- Serveer de Valess Champignon filets met de pasta en peultjes. Geef de geraspte kaas apart erbij of strooi dit naar smaak over de pasta. Eet smakelijk!