Gehakttaart van filodeeg met feta

Gehakttaart van filodeeg met feta

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke hartige taart van filodeeg gevuld met gehakt en feta. De taart is even makkelijk als lekker. Een gegarandeerd succes!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gehakttaart van filodeeg met feta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Ontdooi 8 velletjes filodeeg.
  3. Hak de knoflook fijn.
  4. Snijd de ui in halve ringen.
  5. Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak de knoflook en ui aan. Voeg de gehakt met de kruiden toe.
  6. Vet een ovenschaal in en leg 4 velletjes filodeeg zo in de schaal dat de randen zijn bedekt. Het deeg mag iets uitsteken.
  7. Doe het gehaktmengsel in de ovenschaal. Verkruimel de feta over het gehakt.
  8. Vouw het deeg naar binnen en leg de overige velletjes eroverheen als een deksel, maar smeer er wel steeds een beetje boter tussen.
  9. Bak de taart ongeveer 20-25 minuten in de oven totdat de taart goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Filodeeg