Witlof met appel in kerrie-honingsaus

Witlof met appel in kerrie-honingsaus

Smulweb imageSmulweb

Witlof met appel in kerrie-honingsaus is een heerlijke frisse salade. De kerrie-honingsaus geeft het een zoete smaak. Door toevoeging van gare kipreepjes een complete maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Witlof met appel in kerrie-honingsaus op tafel.

  1. Was de witlof, snijd deze in de lengte doormidden, haal de bittere kern eruit en snijd in grove stukken.
  2. Was de appel goed, verwijder het klokhuis en snijd in plakken.
  3. Verhit 1 eetlepel (wok)olie, knijp de teen knoflook erboven uit en fruit deze aan.
  4. Voeg de witlof toe en bak 3 minuten. Voeg dan de appel toe en bak nog eens 2 minuten.
  5. Voeg de honing, ketjap, kerrie en gare kipreepjes toe en verwarm alles nog 2 tot 3 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Fruit Witlof Appel