- 33 g Marinade hot
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Spicy wrapfest op tafel.
- Maak de saté marinade volgens de instructies op het pakje en laat hierin de in stukjes gesneden kip marineren. Roer goed door en laat even staan.
- Snijd de koriander fijn en snijd de ui in halve ringen.
- Verhit een pan en bak de gemarineerde kip hierin zonder extra olie, tot deze goed dichtgeschroeid is. Voeg een handje gesneden koriander toe en bak mee tot de kip helemaal gaar is. Controleer tussendoor regelmatig of de kip gaar is.
- Verwarm de wraps kort in de magnetron en snij van twee kanten een reepje af, zodat je een vierkante wrap krijgt.
- Smeer de wraps in met een dun laagje sambal brandal djawa en verdeel hier de ui en wat verse koriander overheen.
- Snijd de kipstukjes fijn en verdeel deze over de wrap.
- Rol de wrap op en snijd in 8 stukjes. Serveer direct.