Fritattensuppe of runderbouillon met flensjes

Fritattensuppe of runderbouillon met flensjes

Smulweb imageSmulweb

Geniet van Oostenrijkse lekkernij met deze Fritattensuppe. Heerlijke runderbouillon met flensjesreepjes. De flensjes zorgen voor een extra bite in je soep, heerlijk!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Fritattensuppe of runderbouillon met flensjes op tafel.

  1. Gebruik een goede rundvleesbouillon, niet van een blokje. Maak de bouillon zelf van runderschenkel of neem 2 potten goede runderfond á 400 ml.
  2. Klop met de mixer een pannenkoekenbeslag van het meel, het ei, de melk en een snuf zout. Bak er vier flensjes van in een pan met wat boter.
  3. Rol de flensjes op, verpak ze in plastic folie en leg ze minimaal een half uur in de koelkast. Snij de flensjes vervolgens in hele dunne reepjes.
  4. Verhit de soep in een pan. Verdeel de soep over de borden en doe de flensjesreepjes erin.
  5. Bestrooi met kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Runderbouillon