Gebakken garnalen met sausje

Gebakken garnalen met sausje

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk gebakken garnalen met een sausje dat je hart sneller doet kloppen. Marineer de garnalen in een mengsel van olijfolie, aromat, knoflook en kruiden. Bakken in de pan en je hebt een heerlijk visgerecht. Zet het sausje op tafel, dippen maar!

120 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Whisky
  • 0.2 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gebakken garnalen met sausje op tafel.

  1. Maak een marinade van olijfolie, knoflook, aromat en kruiden. Doe de garnalen in een schaal en giet de marinade eroverheen. Goed doorroeren zodat alle garnalen met olie bedekt zijn. Laat de garnalen 2 uur in de koelkast staan.
  2. Verhit een pan met antiaanbaklaag en laat hem flink heet worden. Roerbak de garnalen ca. 3 minuten tot ze gaar zijn.
  3. Maak het sausje door alle ingrediënten in een schaaltje te doen en er een glad sausje van te maken.
eet smakelijk