Perziken in limoncello met citroensorbetijs

Perziken in limoncello met citroensorbetijs

Smulweb imageSmulweb

Perziken in limoncello met citroensorbetijs. Gemarineerde plakjes perzik met vanillestokje, suiker en witte wijn en een vleugje limoncello. Serveer met ambachtelijk citroensorbetijs. Perfecte afsluiter van een diner.

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 45 g Limoncello

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Perziken in limoncello met citroensorbetijs op tafel.

  1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.
  2. Breng het merg, het vanillestokje, suiker en witte wijn aan de kook.
  3. Snijd de citroen in dunne plakjes en roer deze door de witte wijn.
  4. Voeg Limoncellolikeur toe en laat alles afkoelen.
  5. Verwijder het vel en de pit van de perziken en snijd de perziken in dunne plakjes.
  6. Leg de plakjes perzik in de marinade en laat het geheel minstens 2 uur marineren.
  7. Keer de perziken af en toe om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Perzik