Pasta met sint jacobsschelpen en asperges

Pasta met sint jacobsschelpen en asperges

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een gastronomische pasta met sint-jacobsschelpen en asperges. De pasta wordt gegaard met een romige appel- en currysaus. Bak de coquilles kort en serveer ze op de pasta. Perfect gerecht om indruk te maken op gasten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met sint jacobsschelpen en asperges op tafel.

  1. Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalotjes.
  2. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en kook ze beetgaar. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Smelt de boter en bak de sjalotjes glazig. Voeg de appelblokjes en de currypasta toe.
  4. Voeg de bouillon toe en laat het vocht tot eenderde op hoog vuur inkoken. Voeg de room toe en laat verder koken tot een mooie sausdikte is verkregen.
  5. Breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de gekookte pasta met de saus en de stukjes asperges erdoorheen.
  6. Bak de coquilles in wat boter 20-30 seconden per kant.
  7. Verdeel de pasta over diepe borden en leg de sint-jakobsschelpen erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Asperges