Spaghetti met asperges en spek

Spaghetti met asperges en spek

Smulweb imageSmulweb

Krokant ontbijtspek en groene asperges, gemengd met bosui en een romige saus van slagroom en melk. Als finishing touch voeg je heerlijke geraspte kaas toe. Serveer met spaghetti en geniet van dit smaakvolle gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Groene asperges

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met asperges en spek op tafel.

  1. Kook de spaghetti beetgaar.
  2. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes van 1 cm. Snijd het ontbijtspek in reepjes en de asperges schuin (2 cm).
  3. Bak het spek in 3 minuten krokant. Voeg de bosui toe en bak ca. 1 minuut mee.
  4. Voeg de slagroom en melk toe en breng aan de kook. Roer er de allesbinder door.
  5. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  6. Voeg de asperges toe en warm ca. 2 minuten door.
  7. Serveer met de spaghetti en de geraspte kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Vlees Asperges Speklap