Met kruidenboter en parmezaan gegrilde sint jacobsschelpen

Met kruidenboter en parmezaan gegrilde sint jacobsschelpen

Smulweb imageSmulweb

Met kruidenboter en parmezaan gegrilde sint-jacobsschelpen met een verfijnde smaak. Deze bestrooi je met Parmezaanse kaas en laat je tijdelijk grillen in de oven. Een culinaire verrassing die simpel te bereiden is!

25 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Met kruidenboter en parmezaan gegrilde sint jacobsschelpen op tafel.

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Vet bakpapier in met olijfolie op een bakplaat en leg de jacobsschelpen op de bakplaat.
  3. Meng de boter met de kruiden, piment, zout en peper en 2/3 eetlepel olijfolie.
  4. Smeer op elke jacobsschelp wat van deze kruidenboter en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  5. Schuif de bakplaat 15-20 cm onder de hete grill en rooster de jacobsschelpen in 5-6 minuten net gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter