Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lauwwarme sperziebonensalade op tafel.
- Snipper de sjalotjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de fetakaas in kleine brokjes.
- Strooi de gesnipperde sjalotten in een schaal, schenk de azijn erover en laat het 5 minuten staan om te marineren.
- Klop met een vork eerst de mosterd en vervolgens de olie en peterselie door het ui/azijnmengsel. Proef en breng de dressing op smaak met peper en zout.
- Breng een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook en voeg de sperziebonen toe. Laat deze 8 minuten beetgaar koken.
- Spoel de sperziebonen af in een vergiet.
- Schep de warme bonen door de dressing in een schaal.
- Voeg de cherrytomaten en fetakaas toe en laat het geheel afkoelen tot lauwwarm of kamertemperatuur. Zo kan de smaak van de dressing lekker in de bonen trekken.