Heerlijke gehakt-preischotel met shoarmakruiden uit de ove

Heerlijke gehakt-preischotel met shoarmakruiden uit de ove

Smulweb imageSmulweb

Met shoarmakruiden op smaak gemaakte gehakt-preischotel uit de oven met een royale topping van eimengsel, yoghurt en geraspte kaas. Serveer met gebakken krieltjes en salade. Even opwarmen in de oven, dan aanvallen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijke gehakt-preischotel met shoarmakruiden uit de ove op tafel.

  1. Verhit de boter in een wok of braadpan en bak de prei gedurende ca. 5 minuten. Laat de prei vervolgens uitlekken in een vergiet.
  2. Doe het gehakt in een kom en pers de knoflook erboven uit. Voeg shoarmakruiden, tijm, zout en peper naar smaak toe. Kneed het mengsel goed door en druk het uit over de bodem van een ovenschaal. Verdeel de uitgelekte prei erover.
  3. Klop de eieren los en roer de yoghurt en kaas erdoorheen.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  5. Schenk het eimengsel over de prei in de ovenschaal.
  6. Bak de schotel in het midden van de oven gedurende ongeveer 40 minuten goudbruin en gaar.
  7. Serveer de schotel met gebakken krieltjes en een salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden