Ceviche recepten
Zelf Ceviche gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Ceviche recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 2 Bosui
- 1 Rode peper
- 2 Tomaten
- 1 Gele paprika
- 3 Jumbo Limoenen
- 2 el Koriander vers
- 0.5 el Honing
- 30 ml Huiswijn wit
- 600 g Zeeduivel
- 2 el Zonnebloemolie
- 1 snufje Peper zwart
- 1 snufje Zout
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ceviche met kleurrijke groentjes en zeeduivel op tafel.
- Snipper de rode ui fijn.
- Maak een marinade van de rode ui, chilipeper, het limoensap, de honing, wijn en olie.
- Snijd de vis in blokjes en leg ze in een schaal, kruid met peper en zout en giet er de marinade over. Dek af met vershoudfolie en zet 1 uur in de koelkast.
- Snijd de lente-ui in ringen. Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd in blokjes. Snijd de paprika in kleine blokjes van +/- 5 mm op 5 mm. Meng de lente-ui met de tomaten, paprika en koriander. Breng op smaak met peper en zout.
- Haal de visblokjes uit de marinade en schep ze onder de groenten.
- Verdeel over borden en serveer met knapperig brood.