Braziliaanse kaasbroodjes

Braziliaanse kaasbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Haal Brazilië in huis met deze kaasbroodjes. Het deeg bestaat uit tapioca- en rijstmeel, wat zorgt voor een unieke structuur. Je kunt het brood vullen met naar keuze opties zoals chorizo, kruiden of olijven voor extra smaak. Ideaal als hapje of bijgerecht!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Tapiocameel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Braziliaanse kaasbroodjes op tafel.

  1. Zet de oven aan op 200 graden.
  2. Doe alle ingrediënten behalve de eventuele vulling in een kom. Mix deze goed door elkaar tot er een dik beslag ontstaat.
  3. Roer één van de genoemde vullingen door het beslag.
  4. Vul de vormpjes met het beslag. Let op, het deeg rijst nog in de oven.
  5. Bak de vormpjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst