Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kipfilet gevuld met paprikas op tafel.
- Snijd de paprika's in stukken en vermaal ze in de staafmixer klein tot bijna pulp. Je kunt de paprika's ook met de hand snijden.
- Meng 2 theelepels citroensap en 1 theelepel paprikapoeder door de paprika's.
- Bak het geheel snel in een wok- of koekenpan tot het gaar is (ca. 5 minuten). Laat de paprika's afkoelen.
- Snijd de kipfilet aan de dikste zijde in met een fileermes. Let op: snijd niet te ver door.
- Vul de kipfilets met de afgekoelde paprika's.
- Wrijf de kipfilets in met zwarte peper en olijfolie naar smaak. Gebruik niet te veel olijfolie vanwege het hevig roken van de grillpan.
- Verhit de grillpan goed heet.
- Leg de kipfilets per 2 stuks op de grillpan en bak ze aan elke kant 5 minuten. Herhaal dit nogmaals. Keer de kipfilets niet te vaak om om ze mooi bruin te houden.