Romige vis met gegrilde paprika

Romige vis met gegrilde paprika

Smulweb imageSmulweb

Romige vis met gegrilde paprika en broccoli. De vis wordt samen met broccoli en stukken gegrilde paprika in de oven gegaard, terwijl er een heerlijke saus op basis van paprika, crème fraîche, bouillonpoeder en peper overheen wordt geschonken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige vis met gegrilde paprika op tafel.

  1. Warm de oven voor op 200°C.
  2. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Kook de broccoli in weinig water 3 minuten.
  3. Snijd de helft van de paprika's in stukken en leg ze in een ovenvaste schaal.
  4. Pureer de rest van de paprika's in de keukenmachine of met een staafmixer en voeg de crème fraîche, het bouillonpoeder en wat peper toe.
  5. Snijd de vis in stukken en leg ze met de broccoli in de schaal.
  6. Schenk de saus erover.
  7. Laat het gerecht in de hete oven in 25 minuten gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika