Champignons gevuld met gehakt en boursin

Champignons gevuld met gehakt en boursin

Smulweb imageSmulweb

Lege champignons zijn zonde, vul ze met gehakt en boursin en je krijgt een heerlijke snack. De kaas er bovenop maakt het extra lekker, en in slechts 20 minuten uit de oven!

25 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Champignons gevuld met gehakt en boursin op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Maak 6 champignons schoon en verwijder het steeltje. Meng 100 gram gehakt met 2 eetlepels Boursin kruiden en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de champignonhoedjes met het gehakt-mengsel. Strooi er wat geraspte kaas over.
  4. Leg de champignonhoedjes in een ovenschaal.
  5. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kaas Paddenstoelen Champignons